Balken

( 5 producten )

Bij veel bouwconstructies is het handig om balken van hardhout te bestellen. Hardhouten balken zijn door de stevigheid onmisbaar bij de meeste bouwprojecten. Onze balken geven een robuuste basis voor het bouwen van een wand, vloer, plafond of trap. Voor het online kopen van hardhouten balken zit u bij de Hardhout Fabriek goed.

Balken van hardhout bestellen voor een robuuste bouwconstructie

U kunt balken van hardhout voor bijna elke bouwconstructie bestellen. Denk hierbij aan de constructie voor een dak, schuur of overkapping. Zonder de geschikte balken, kan een constructie op korte termijn zo uit elkaar vallen. Elk bouwproject vraagt om andere producten van hardhout. Daarom hebben wij in ons assortiment al heel veel verschillende afmetingen. Zo vindt u bijvoorbeeld hardhouten balken van 50 x 100 mm, maar ook een hardhouten balk van 50 x 150 mm. Dit geldt uiteraard ook voor onze andere hardhouten producten:

Want elke soort balk heeft weer andere eigenschappen en voordelen. Let hierop bij het online kopen van hardhouten balken en doe er uw voordeel mee.

Het voordeel van hardhout balken

Het grote voordeel van online hardhouten balken kopen, is dat ze hevige weersinvloeden weerstaan en ook weinig tot geen onderhoud vereisen. Zo geniet u langdurig, zonder continu onderhoud te hoeven plegen. Daarmee bespaart u weer een hoop tijd en moeite. Dit is een belangrijke reden waarom veel mensen balken van hardhout bestellen.

Bestel of bel voor advies

Bij het bouwen van de fundering is het beter om hardhouten palen te nemen, dan om balken van hardhout te bestellen. Als de fundering en constructie stevig is, werkt u het verder mooi af met hardhouten planken. Hardhout is ideaal voor een prachtige en stevige wand, vloer of plafond. Bel ons voor vragen of advies bij het online kopen van hardhouten balken of binnenaccessoires.

Neem contact op