Planken

( 4 producten )

Hardhouten planken kopen doet u gemakkelijk online bij de Hardhout Fabriek in Nederland. Vele bouwprojecten vragen om stevige planken van hardhout. Deze houtsoort is het meest voorkomend bij het bouwen van meubels, vloeren en muziekinstrumenten. Veel klussers kopen hardhouten planken door de lange levensduur en goede kwaliteit. Met het bestellen van onze hardhouten planken in Nederland bent u verzekerd van klasse.

Eenvoudig online de gewenste hardhouten planken bestellen

Voor natuurlijke isolatie, wat kan leiden tot een betere energie-efficiëntie in gebouwen, raden we aan om hardhouten planken te kopen. Ze zijn veelzijdig inzetbaar, geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van vloeren en meubels tot buitenterrassen en gevelbekleding. Naast hardhouten planken kunt u bij nog veel meer verschillenden type bouwmaterialen van hardhout bestellen, waaronder:

Ook bieden wij verschillende lengtematen aan. Heeft u bijvoorbeeld een plank van hardhout nodig van 2 meter of van 2,5 meter? Beiden zijn standaard in ons assortiment opgenomen. Voor het kopen van hardhouten planken zit u bij ons goed.

Hardhout heeft een lange levensduur

Hardhout is hout dat afkomstig is van loofbomen. Omdat loofbomen langzaam groeien is hun nerfstructuur anders dan die van naaldbomen. Dat zorgt ervoor dat het hardhout stevig is. Hardhout is zo enorm sterk, dat het jarenlang meegaat. Ook als het veel in aanraking komt met vocht. Daarom is het zo goed te gebruiken bij bouwprojecten, ook of zelfs juist in de buitenlucht.

Wanneer spreekt u van hardhout?

Hardhout is een verzamelnaam voor verschillende soorten hout die afkomstig zijn van loofbomen. Er zijn enorm veel verschillende soorten hardhout; denk bijvoorbeeld aan Acaciahout, Azobé hout, Bangkirai hout, Berkenhout, Red Cedar, Eikenhout, Mahonie, Meranti, Merbau hout, Teakhout, Robinia hout en nog veel meer houtsoorten.

Neem contact op