Regels

( 2 producten )

Hardhouten regels zijn online te bestellen voor professioneel constructiewerk. Bent u bezig met het bouwen van wanden of plafonds? Dan kunt u met hardhouten regels een sterk raamwerk maken voor een goede basis. Deze houtsoort is vochtbestendig en gaat daarom lang mee. Voor een extra stevige constructie van uw bouwproject maakt u gebruik van de regels van de Hardhout Fabriek. Onze regels van hardhout zijn solide en uitermate geschikt voor buitengebruik.

Stevige hardhouten regels online bestellen voor een goede constructie

Duurzame hardhouten regels kopen veel mensen online om een stabiele, rechte ondergrond te bouwen. Met deze hardhouten balken bouwt u betrouwbare bouwconstructies van hoge kwaliteit. Regels zijn geschikt voor buitengebruik en leverbaar in verschillende soorten en maten. Het hout heeft weinig tot geen onderhoud nodig en gaat lang mee. Voor de afwerking is het duurzaam om ook planken van hardhout te gebruiken. Bij een schuur, schutting of terras buiten is het ook prachtig om hardhouten vlonderplanken te nemen. Dat geeft een natuurlijke hout-look. Hardhouten regels zijn gemakkelijk online te bestellen en worden door ons binnen twee werkdagen geleverd.

Hardhouten regels zijn fijn om mee te werken

Duurzame hardhouten regels kopen veel klussers online bij een houtleverancier voor een sterke basis. Hardhout is, zoals de naam al doet vermoeden, een harde houtsoort. De hardheid hangt af van de dichtheid van de nerfstructuur. Ook kopen veel klussers duurzame hardhouten regels kopen online omdat het fijn is om mee te werken.

Neem onze regels nu in huis voor uw bouwproject

Hardhouten regels worden met een mes- en groefverbinding aan elkaar bevestigd middels ijzeren houtdraadbouten, voor het maken van steenschotten. U kunt dus online duurzame hardhouten regels kopen voor een overkapping met steenschotten die erg mooi in uw tuin staat. Wilt u online hardhouten regels bestellen voor een mooie klus? Dan kan dat bij ons voor een scherpe prijs. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie en bestel.

Neem contact op