Hardhoutfabriek.nl levert hardhout aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wat ons kenmerkt zijn de scherpe prijzen en de snelle levertijden.

Bij de hardhoutfabriek kun je terecht voor kwalitatief hoogwaardig hardhout. We leveren hardhouten planken, hardhouten balken, hardhouten palen, hardhouten vlonders, steenschotten en nog veel meer.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe hardhout producten en breiden ons assortiment in de hardhout shop voortdurend uit. Het scherpe prijsbeleid verliezen we daarbij niet uit het oog, zodat iedereen kan blijven profiteren van de gunstige hardhouttarieven.

Hardhout bestellen gaat heel eenvoudig online. Met een paar klikken deponeer je het hardhout in de bestelwagen, veilig afrekenen en een paar dagen later krijg je het hardhout keurig geleverd op het opgegeven adres.

Verwacht bij ons geen prijsopdrijvende nonsens. We zijn een stel nuchtere harde werkers en doen de dingen liever goed en snel, omdat we erin geloven dat de klant daarmee het beste geholpen is. En daar gaat het om: tevreden opdrachtgevers! Graag gaan we voor je aan de slag en bij vragen staan we je uiteraard netjes te woord. Heb je een vraag? Laat het ons weten! We zien er naar uit om zaken met je te doen en beloven er alles aan te doen om je toe te voegen aan ons groeiende bestand van blijde klanten.

Neem contact op